Loading

Kαλαμάκι μοσχαρίσιο… μέτριο ή καλοψημένο;

Tο μοσχαρίσιο καλαμάκι μας είναι φιλέτο γάλακτος, μόνο! Ενα κρέας τόσο τρυφερό, χρειάζεται μέτριο ψήσιμο (rare ή mediumrare) έτσι ώστε να διατηρήσει όλη τη γεύση και την τρυφεράδα του. Αλλωστε, το μοσχαρίσιο κρέας όσο περισσότερο ψήνεται, τόσο σκληραίνει. Το ίδιο ισχύει βεβαία και για τη μοσχαρίσια μπριζόλα.

Γιατί οι πίτες μας είναι αλάδωτες;

Τα κρέατα και τα υπόλοιπα υλικά που συνθέτουν ένα τυλιχτό σουβλάκι είναι αρκετά ζουμερά και δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε την πίτα με λάδι που ομολογουμένως καθιστά το τυλιχτό σας πιο βαρύ.

Γιατί οι γύροι -ορισμένες φορές- εξαντλούνται νωρίς το βράδυ;

Οι ποσότητες των γύρων που καταναλώνονται καθημερινά στο κατάστημά μας υπολογίζονται βάσει ημερήσιων και εβδομαδιαίων στατιστικών. Ο γύρος είναι προϊόν που δεν ανακυκλώνεται ή επαναχρησιμοποιείται την επόμενη ήμερα, ρητά και αμετάκλητα! Αυτό, με άπλα λόγια, σημαίνει ότι οι ποσότητες που θα περισσέψουν κάθε βράδυ πετιούνται! Ετσι προσπαθώντας να αποφύγουμε αυτή τη σπατάλη, αξιοποιούμε τη στατιστική, ώστε να μην υπερβαίνουμε κατά προσέγγιση την ημερήσια ανάγκη σε γύρους. Δυστυχώς η καθημερινή ζήτηση είναι πάντα απρόβλεπτη, γι αυτό και ορισμένες φόρες οι γύροι τελειώνουν νωρίς το βράδυ.

Tips

  • Οι σαλάτες μας ετοιμάζονται τη στιγμή που την παραγγέλλει ο πελάτης. Καμία σαλάτα δεν είναι έτοιμη, συσκευασμένη!

  • Σε όλες τις σαλάτες μας και τα ψητά λαχανικά μας χρησιμοποιούμε μόνο παρθένο ελαιόλαδο.

  • Στο τηγάνισμα χρησιμοποιούμε μόνο ηλιέλαιο ραφιναρισμένο.

Εαν έχετε οποιαδήποτε αλλεργία ή δυσανεξία σε κάποιο τρόφιμο ή και συστατικό τροφίμου,
παρακαλούμε απευθυνθείτε στο προσωπικό μας, προκειμένου να ενημερωθείτε
σχετικά με τις αλλεργιογόνες ουσίες για τα τρόφιμα που σας ενδιαφέρουν.